Rositas Hemservice

Välkomna!

Trygg och säker hemservice

De flesta mår bäst när de får bo kvar hemma. Något som ofta är möjligt om de får den hjälp de behöver. Många får hjälp av släkt och vänner vilket är bra, men ibland blir det för mycket eller också finns det ingen i närheten som kan hjälpa. Då kan Rositas Hemservice hjälpa till. Rositas Hemservice hjälper till med vardagsbestyren på ett bra och trevligt sätt. Rositas Hemservice tar sig också tid att prata med de som vill liksom att hjälpa de som vill ta en promenad men som har svårt att göra det.

Hur vi tänker

På Rositas Hemservice ser vi människor som människor, oavsett ålder eller krämpor. Alla är olika, och alla har olika behov av stöd.

Första gången ni träffar Rositas Hemservice går vi igenom dina behov och önskemål. Tillsammans med dig bestämmer vi vad du vill att vi ska göra. Ju bättre vi lär känna varandra, desto bättre jobb kan Rositas Hemservice göra.

Rositas Hemservice vet att respektera din personliga integritet. Rositas Hemservice gillar att arbeta med människor. Jag som äger och jobbar på Rositas Hemservice har en bakgrund från ett land där familjen betyder väldigt mycket, och där man respekterar äldre. Jag är flerspråkig, jag pratar Svenska, Engelska, Franska och Italienska.

Extra hjälp

Ibland kanske du behöver hjälp med sådant som normalt inte finns möjlighet att få hjälp med från kommunen; fixa håret eller naglarna, en promenad med hunden eller med dig själv, städning på det sätt du vill samt matlagning. Då kan Rositas Hemservice erbjuda hjälp med detta. Tack vare att hushållsnära tjänster är skattereducerade betalar du enbart halva arbetskostnaden av vad många av våra tilläggstjänster skulle kosta i vanliga fall.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Rositas Hemservice så är du varmt välkommen att kontakta Rositas Hemservice.

Välkommen till Rositas Hemservice!

Ditt rena hus är vår högsta prio!

 Rositas Hemservice har F-skattsedel och är momsregistrerade.

Kommentera